Breaking News

Yankee Candle Founder’s Lit $23 Million Estate Is for Sale

Godset av grunnleggeren av Yankee Candle Company er til salgs. Og det er tent.

I følge Zillow Gone Wild, Michael Kittredge III selger familiens hjem i Leverett, Massachusetts, for $23 millioner. Den 120 000 kvadratmeter store uhyrligheten består av åtte strukturer spredt over 60 dekar.

De som Yankee Candle bygde har 16 soverom, 11 peiser, flere gjestehus, to bil-“låver”, fire tennisbaner, en 9-hulls golfbane, en arkade, et innendørsbasseng og et auditorium i full størrelse.

“Det ble ikke spart på utgifter i design og av denne forbindelsen,” heter det i oppføringen selskap Douglas Ellimans nettsted.

Og bygge det, det gjorde de. Det opprinnelige hjemmet var en beskjeden koloni med tre soverom som foreldrene til Kitteredge kjøpte for 144 000 dollar i 1984. Men etter hvert som suksessen til Yankee Candle Co vokste, vokste huset også.

“Min far bygde dette stedet for familien sin, fordi han var veldig fattig da han vokste opp,” fortalte Kitteredge Wall Street Journal. “Han ønsket virkelig å kunne gi barna sine og familien en livsstil han drømte aldri om å ha.”

I slekt: NYC Woman faller for $19 millioner penthouse-svindel, slår Corcoran Group med søksmål

Det er vanskelig å bestemme den kuleste egenskapen til eiendommen, men la oss starte med det 55 000 kvadratmeter store spaet og innendørs badeland. Inspirert av Bellagio-hotellet i Las Vegas, har det en foss, sklier og laguner.

Deretter er det såkalte “bilfjøs”, som kan romme anslagsvis 80 kjøretøy.

Hvis sport er noe for deg, kan det være lurt å slå noen baller på de luksuriøse tennisbanene eller bowle noen få rammer i bowlinghallen.

Er du mer en gamer? Sjekk ut eiendommens fullt fylte spillarkade.

Boligen er egnet for kongelige.

“Det var som å ha Disneyland i bakgården,” husker Kittredge.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.