Breaking News

Three More ‘SNL’ Cast Members Are Leaving the Show

Live fra vil det ikke være Alex Moffat, Melissa Villaseñor og Aristotle Athari på neste sesong av Saturday Night Live.


Alex Moffat: Foto av: Mary Ellen Matthews/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images; Melissa Villasenor: Foto av Roy Rochlin/WireImage; Foto av: Mary Ellen Matthews/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images

Rollemedlemmene forventes ikke å komme tilbake for den 48. sesongen av hiten NBC forestilling, ifølge en rapport i Variasjon. Deres overraskende exit er en del av en vedvarende trend på SNL, som har sett flere høyprofilerte rollebesetningsmedlemmer forlate rekkene. Tidligere i år, skuespillere Kate McKinnon, Hjelp BryantKyle Mooney og Pete Davidson kunngjorde at de forlater SNL.

Nyhetene om rollebesetningen er skurrende, men ikke enestående. SNL hadde nok en masseeksodus i 2012, da Abby Elliott, Andy Samberg og Kristen Wiig og Jason Sudeikis forlot showet.

For å hylle Moffat, Villaseñor og Athari, her er en titt på noen av deres beste SNL øyeblikk.

I slekt: Elon Musks kjæreste Grimes sier hun hadde et panikkanfall etter å ha vist seg på “Saturday Night Live”

Alex Moffat

Moffat er mest kjent for sitt inntrykk av hjort-i-hodelyktene av Eric Trump og Helgeoppdatering karakter Fyren som nettopp har kjøpt en båt.

Melissa Villasenor

Veteranen Villaseñor ble med i showet, med Moffat, i 2016. Hun vil bli husket for sine spot-on-inntrykk, som inkluderte Christina Aguilera og Sarah Silverman.

Aristoteles effekt

Athari var en av SNLsine nyeste fremhevede spillere, ble med i showet i 2021. Hans korte periode inkluderte en minneverdig Helgeoppdatering karakter ved navn Laughintosh 3000.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock