Breaking News

This Gorgeous Santoku Knife Is Almost Half off Now

Avsløring: Målet vårt er å presentere produkter og tjenester som vi tror du vil finne interessante og nyttige. Hvis du kjøper dem, kan entreprenør få en liten andel av inntektene fra salget fra våre handelspartnere.

Hemmeligheten bak gründer suksess er ikke bare hardt arbeid. Noen ganger må du sette av tid til moro for å sikre at du er forberedt på å gjøre ditt beste arbeid. Derfor å ha en hobby er så viktig. Selvfølgelig, for noen gründere, er det vanskelig å rett og slett ikke være produktiv.


StackCommerce

For eksempel mens matlaging kan være et avslappende, hyggelig tidsfordriv, det er utvilsomt en essensiell ferdighet for ditt velvære. Enten du allerede er en erfaren kokk som trenger noen bedre verktøy, eller du er interessert i å forbedre dine kulinariske ferdigheter, trenger du en kniv av høy kvalitet å støtte deg. Nå som Milk Street Santoku Knife er til salgs for nesten halvparten av rabatten, er det en flott tid å utstyre seg.

Designet av den prisbelønte kokken og personligheten Christopher Kimball, er denne lekre kniven laget i den japanske Santoku-stilen, som er et tryggere og mer effektivt alternativ til alle formål til den trekantede europeiske kokkekniven. Denne Milk Street-utgaven har et 7″ blad som blir høyere ved hælen før det avrundes til en sauefotspiss. Den uttalte bladkurven i magen gjør det lettere å hakke og steinhakke, mens den spisse tuppen er egnet til å tilberede irriterende grønnsaker som hvitløk og sjalottløk.

De Santoku kniv handler om komfort, og denne kniven er intet unntak. Det “låste” ergonomiske håndtaket er laget av slitesterk matt-behandlet polymer. Den er bred på toppen og smalere nederst for et håndflatefyllende grep som forhindrer vridning, vending eller skli mens du bruker den. I tillegg gjør den skjelformede bladhælen kniven behagelig å kveles på mens du hugger for et mer selvsikkert grep. Med rikelig med bladstål for å beskytte fingrene dine, vil du kunne lage raskt arbeid med all slags mat.

Skjær, terninger, hakk og mer. Akkurat nå kan du få Milk Street Santoku kniv for 44 prosent avslag på $89 til bare $49,95.

Prisene kan endres.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock