Breaking News

Make Learning To Trade Options Your Go To Way To Beat Inflation

Handelsalternativer, ikke GLD, er en fin måte å bekjempe inflasjon.


shutterstock.com – StockNews

Inflasjonsfrykten fortsetter å stige i USA. Federal Reserve har hevet rentene for å bekjempe den stadig økende KPI (Consumer Price Index) som nådde et nylig historisk høydepunkt på over 9 % i juni i fjor. Dette presset forbrukerprisene til de høyeste målingene siden slutten av 1979.

Nylig svakhet i mat- og energiprisene har bidratt til å dempe KPI, som forrige rapport var på 8,5 % i juli. Bedre, men fortsatt ikke gode nyheter om inflasjon.

Forskjellen mellom den toårige statsrenten og den tiårsrenten på statskassen fortsatte å vise omvendt. Resesjon kan være i anmarsj uavhengig av fremtidig Fed-politikk.

Gullpriser Finn støtte

Gullprisene (GLD) hadde nok en gang stor støtte på $157-området.

Aksjene nådde oversolgte forhold på en 9-dagers RSI-basis før de ble styrket. MACD ble også oversolgt og ble deretter høyere. Bollinger Percent B ble kort negativt, men har siden tatt positivt territorium igjen. GLD handler med en stor rabatt i forhold til 20-dagers glidende gjennomsnitt.

De fire foregående gangene dette skjedde markerte betydelige kortsiktige lavmål i GLD som fremhevet i aqua på diagrammet. En flytting tilbake over det 20-dagers glidende gjennomsnittet virker som det mest sannsynlige resultatet.

Det vil være interessant å se om det nylige rallyet i GLD har meningsfulle ben eller om det vil trekke seg tilbake for å teste støtten på nytt.

Å investere i gull som en inflasjonssikring ser i beste fall ut som en falsk øvelse. Det faktum at gullet toppet seg i mars 2022 rett før Fed begynte å heve renten for alvor, fjerner mye av inflasjonsbekjempelsen av bekymringene for å eie gull.

I stedet for gull, vurder å bruke kraften til POWR-alternativer for å øke den totale avkastningen.

POWR-alternativer

Hva skal jeg gjøre videre?

Hvis du leter etter de beste alternativene for dagens marked, bør du sjekke ut vår siste presentasjon Hvordan handle opsjoner med POWR-rangeringer. Her viser vi deg hvordan du konsekvent finner de beste opsjonshandlene, samtidig som du minimerer risikoen.

Hvis det appellerer til deg, og du vil lære mer om denne kraftige strategien for nye alternativer, kan du klikke nedenfor for å få tilgang til denne tidsriktige investeringspresentasjonen nå:

Hvordan handle opsjoner med POWR-rangeringer

Beste ønsker!

Tim Biggam

Redaktør, POWR Options Newsletter


GLD-aksjen stengte på 159,82 dollar fredag, opp 0,84 dollar (+0,53%). Hittil i år har GLD falt -6,52 %, mot en økning på -13,76 % i referanseindeksen S&P 500 i samme periode.


Om forfatteren: Tim Biggam

Tim brukte 13 år som Chief Options Strategist hos Man Securities i Chicago, 4 år som Lead Options Strategist hos ThinkorSwim og 3 år som Market Maker for First Options i Chicago. Han opptrer jevnlig på Bloomberg TV og er en ukentlig bidragsyter til TD Ameritrade Network “Morning Trade Live”. Hans overordnede lidenskap er å gjøre den komplekse verdenen av alternativer mer forståelig og derfor mer nyttig for den daglige handelsmannen. Tim er redaktør for POWR-alternativer nyhetsbrev. Lær mer om Tims bakgrunn, sammen med lenker til hans siste artikler.

Mer…

Posten Gjør Learning To Trade Options til din beste måte å slå inflasjonen dukket opp først StockNews.com

Table of Contents

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock