Breaking News

Love Streaming? Here Are the 3 Best Content-Consuming Deals for Labor Day.

Avsløring: Målet vårt er å presentere produkter og tjenester som vi tror du vil finne interessante og nyttige. Hvis du kjøper dem, kan entreprenør få en liten andel av inntektene fra salget fra våre handelspartnere.

De streaming kriger kan aldri ta slutt men hvis du begynner å kjede deg med dem, har du nei frykt. Det er mange andre måter å konsumere innholdet du bryr deg om. Denne Labor Day kan du få flere for en rabatt takket være kampanjen Your Bundle, Your Way.


WiredVibe

Når du pakker to produkter fra vår Arbeiderdagens samling, bruk koden YOURWAY20, og du sparer 20 prosent. Sett sammen tre produkter, bruk koden YOURWAY30, og du sparer 30 prosent. Så enkelt er det. Vi har noen anbefalinger for å komme i gang.

1. 12 min Micro Book Library: Lifetime Premium-abonnement

Vil du lese mer, men ser ikke ut til å finne tid? 12 min har du dekket. Rangert 4,5/5 stjerner av verifiserte kjøpere, denne geniale tjenesten destillerer hele bøker til lydbøker eller tekstformater designet for å være ferdig på så lite som 12 minutter. Du får hovedideene til noen av de beste titlene innen skjønnlitteratur, business og mange flere emner uten å måtte plukke opp hele boken. I tillegg, hvis du ikke finner noe du vil ha, bare gi beskjed til 12min-teamet, så setter de det sammen for deg.

12 min mikrobokbibliotek for 90 prosent rabatt på $399 for bare $39.

2. MagellanTV Documentary Streaming Service: Livstidsabonnement

Vil du lære noe med TV-bingen? MagellanTV tilbyr mer enn 3000 dokumentarfilmer og serier av høy kvalitet fra noen av verdens beste filmskapere, alt helt reklamefritt. Enten du vil utforske natur, historie, vitenskap, verdensrom, kriminalitet eller praktisk talt alt annet, har MagellanTV noe for deg. Tjenesten er rangert med 5/5 stjerner av verifiserte kjøpere, og tilbyr også eksklusive spillelister for å hjelpe deg med å dykke dypt inn i spesifikke emner, med nytt innhold lagt til ukentlig slik at du aldri går tom for ting å se på.

MagellanTV dokumentarstrømmetjeneste for 88 prosent avslag på $1796 til bare $199.

3. WiredVibe Personalized Music for Focus: Livstidsabonnement

Elsker du å høre på musikk mens du jobber, men hater hvordan det får deg til å miste fokus? WiredVibe er basert på helsefordelene til Brainwave Technology, og bruker nevrovitenskapsbasert visuell og lydterapi for å hjelpe deg med å fokusere og være mer produktiv, samtidig som du gir ørene den stimuleringen de ønsker. Du kan forbedre fokuset på så lite som ti minutter, pluss få tilgang til en rekke ekstra produktivitetsverktøy.

WiredVibe personlig tilpasset musikk for fokus for 96 prosent avslag på $1198 til bare $39,99.

Prisene kan endres.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.