Breaking News

How Success Happened for Nicola Mendelsohn, VP Global Business Group at Meta

Meninger uttrykt av Entreprenør bidragsyterne er deres egne.

Gjennom hele karrieren har Nicola Mendelsohn, VP for Global Business Group i Meta, lært at uansett hvor mye planlegging du gjør, kan du ikke forutsi alt. Å forstå hvordan hun skal tilpasse seg og gå videre har tjent henne godt da hun steg gjennom gradene i reklamebransjen – tilbrakte tid på BBH, Grey og Karmarama før hun landet på Facebook, nå Meta, i 2013 – og navigerte noen overraskelser i hennes personlige livet også.


Nicola Mendelsohn

Aldri var dette mer sant enn i 2016 da Nicola ble diagnostisert med follikulært lymfom, en uhelbredelig form for blodkreft. I stedet for å bli lammet av denne ødeleggende nyheten, gikk hun videre med sin karakteristiske klarhet og en gjenopplivet lidenskap for familien og karrieren som har ledet hennes beslutninger både personlig og profesjonelt.

Kontrollere hva du kan

Kort tid etter at hun ble diagnostisert med kreften, henvendte hun seg, som så mange andre, til Facebook for å få kontakt med andre som står overfor samme sykdom, og fant til slutt «Å leve med follikulært lymfom‘ Gruppe. Innsikten, rådene og støtten hun fikk fra dette nære fellesskapet inspirerte henne til å lansere Follikulær lymfom Foundationden første veldedige organisasjonen fokuserte utelukkende på å finne en kur for sykdommen og hjelpe mennesker med follikulær lymfom til å leve godt og bli frisk.

For Nicola har bevisstgjøring og midler til follikulært lymfom blitt et sentralt fokus og illustrerer hennes “forvente det uventede” tilnærmingen til livet og hennes “kontroll hva du kan kontrollere” tilnærming til problemløsning.

I slekt: 5 egenomsorgsvaner for hver suksessfull entreprenør

Forventer det uventede

Begge filosofiene tjente henne godt da COVID-19 rammet. “Ingen kunne ha forutsett hendelsene de siste to årene. En ting vi alle har innsett – spesielt når alle planene som ble lagt både personlig og profesjonelt ble tilsynelatende irrelevante over natten – er at vi må være tilpasningsdyktige. For å takle det uventede , vi må være klare med rask beslutningstaking og fleksibel tenkning,” forklarte hun. “Det er en muskel vi alle har lært å bøye og vil fortsette å bygge.”

Nicola ble igjen tvunget til å bøye denne muskelen etter å ha fått sin COVID-19-vaksine og lært at de ikke alltid var like effektive på immunkompromitterte mennesker. Og etter å ha gjennomført en antistofftest viste resultatene at hun ikke hadde utviklet noen antistoffer. Hun beskrev dette som “gut-wrenching” i samtalen vår – og innså at håpet hennes om å vende tilbake til en følelse av normalitet fortsatt var en stund unna.

Til tross for denne skuffelsen, fant Nicola sølvet i omstendighetene hennes: å nyte ekstra tid med familien. Og når hun ikke var i stand til å reise, fant hun noen løsninger som allerede var innen rekkevidde, og la merke til at virtuell virkelighet var i stand til å fylle det gapet og tilby en definerende kvalitet på tilstedeværelse, og følte at hun var der med andre mennesker når hun fysisk kunne ikke være det. På jobb begynte hun raskt å gjøre ting som å ha henne ledelse teammøter via Horizon Workrooms (Metas VR-samarbeidsarbeidsområde) og innså raskt at det var mye mer oppslukende enn de andre videokonferanseverktøyene hun ofte brukte.

Den gode nyheten er at takket være fremskritt innen medisin, har Nicola nå bygget opp bedre immunitet mot COVID-19 og er tilbake til å gjøre alle de tingene hun liker best å gjøre. Og selv om kreften hennes er en du alltid lever med, har hun nå ingen bevis på det takket være behandlinger.

Imidlertid er en av de mest utfordrende aspektene ved FL for mange mennesker at det er en “usynlig” kreft – at du mellom behandlingene ser ut til å ha det bra og kanskje ikke har synlige tegn eller symptomer, men du lever fortsatt med kreft.

Leder med empati

Med alt Nicola har gått gjennom – ikke bare i sin tiår lange karriere, men også i hennes personlige helse – vet hun viktigheten av å lede med empati og være en leder med høy emosjonell intelligens.

“Det er så mye akkurat nå for folk å behandle – hvordan de lever, hvordan de kommer tilbake til jobb, pluss hvordan de håndterer helsen sin, økonomien og mer,” forklarte hun. “Det er avgjørende å være oppmerksom på hvordan folk behandler endring og hjelper dem gjennom det.”

I slekt: 6 sunne vaner for å maksimere din mentale helse og komme deg gjennom de verste dagene

På grunn av dette sier Nicola at hun alltid starter team offsite med en velvære-innsjekking, og spør hvordan folk har det på et personlig nivå. Utover de direkte teamene hennes, ser Nicola også etter hvordan hun kan støtte andre på et mer makronivå, med spesielt fokus på kvinner innen teknologi og entreprenørskap.

“Jeg vil hjelpe ikke bare teamet mitt, men også inspirere neste generasjon kvinner til å drømme stort – og være hva de vil være,” bemerket hun.

Kvinner som støtter kvinner

Et område som Nicola er spesielt stolt av, er arbeidet som gjøres hos Meta for å presse på for likestilling både innenfor veggene til et av verdens største teknologiselskaper og utover. I 2016 lanserte hun #SheMeansBusiness, et digitalt ferdighetstreningsprogram, i EMEA som siden har ekspandert globalt. Til dags dato har programmet støttet mer enn 1,5 millioner kvinner og i år utvidet for å møte gapet kvinner står overfor i emner som finansiell kompetanse – og tilbyr opplæring i alt fra hvordan de effektivt kan administrere virksomhetens økonomi til å forstå økonomisk helse, for å låse opp det enorme potensialet til kvinnelige gründere.

I slekt: 5 enkle måter å starte morgenen på riktig måte og erobre dagen

Med blikket mot fremtiden hjelper Nicola Meta med å lede kampen for å jevne konkurransevilkårene for kvinner over hele verden. Hun deler: “Målet vårt er å ha 50 prosent av arbeidsstyrken vår bestående av kvinner globalt, og underrepresenterte minoriteter i USA. Jeg er stolt av det faktum at vi har doblet antallet kvinner i arbeidsstyrken vår siden 2019, og fortsette å øke antallet kvinner i lederroller.”

Mens Nicola har møtt utallige utfordringer mellom helsen sin og å navigere i karrieren, har det lært henne at livet er for kort til ikke å investere tid i de tingene som er viktige for deg. Hun håper at reisen hennes vil påvirke andre kvinner og gründere til å forfølge drømmene sine, store som små, og til å presse gjennom uansett hvor vanskelige omstendighetene kan være.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock