Breaking News

GET SET HACK by RISE Marks Massive Success with More than 22k Participants


  • De 5 beste vinnerne vil motta direkteplasseringsmuligheter; vinnere 6-25 vil få intervjumuligheter


  • Topp 100 vinnere vil få betalte stipend på Cybersecurity Bootcamp, PG Course av RISE


GET SET HACK by RISE: Secure the World with Cryptography, et første i sitt slag Hackathon i samarbeid med ThriveDX, og ‘Andhra Pradesh delstat Rådet for høyere utdanning,’ AP Government, markerer en massiv suksess med mer enn 22 tusen deltakere. De 100 beste vinnerne fikk en spennende premiepott bestående av plasseringsmuligheter, praksismuligheter og flere betalte stipender, og ble lykønsket av Mr. Sagi Itcher, leder for økonomisk og handelsmisjon i Israel, og Roy Zur, administrerende direktør i ThriveDX SaaS.BLI HACK AV RISE


Delhi-baserte Sarthak Jain, en 4.-års B.Tech-student som studerer informatikk fra GGSIPU, fikk førstepremien, etterfulgt av Kolkata-basert CS Student fra IIEST, Shibpur, Arnab Sen som ble nummer to. I tillegg ble Manish Kumar, Vaibhavi Paliya og Deepanshu Arya avrundet som de fem beste vinnerne. De fem beste vinnerne av GET SET HACK by RISE ble tildelt 100 % plasseringstilbud sammen med fulle stipender på Cybersecurity Bootcamp PG-kurset av RISE. Rekrutteringene drives av noen av de største navnene i bedriftsverdenen, inkludert Ziroh Labs, Riskpro, Grant Thornton, Digisailor, Elliot Systems, Cryptowire, Allied Digital, Buddi AI, Analyttica og Taylor & Francis Group, blant andre.


Fremhever viktigheten av cybersikkerhet i dagens tid Mr. Sagi Itcher, leder av Israels økonomiske og handelsmisjon kommenterte, “I henhold til vårt estimat trengs over 1 million cybersikkerhetseksperter i det indiske markedet for tiden, og dette gapet sliter med å finne en måte å bygge bro over seg selv på. Dette viser hvor sårbart det digitale økosystemet er i landet. Og det er derfor jeg tror innsatsen selskaper som ThriveDX og RISE legger ned er så viktig ettersom de kan ta folk med i utgangspunktet null kunnskap innen cybersikkerhet og bringe dem opp på ekspertnivå med sine dedikerte og skreddersydde opplæringsprogrammer. ”


Ved å legge til Mr. Sagis uttalelse og adressere behovet for å bygge bro over etterspørselen og kompetansegapet i feltet for bedre beskyttelse og nettsikkerhet, MR. Roy Zur, administrerende direktør i ThriveDX uttalte, “Det er flott å se talentfulle mennesker komme sammen for å takle en av de største utfordringene på jorden ved å bruke nettsikkerhetsteknikker. Det er et felt med et stort kompetansegap og høy etterspørsel i både det indiske og internasjonale markedet, og derfor er det en flott karrierevei å velge. I kjernen er det sentrale målet med cybersikkerhet å beskytte ditt land, din regjering eller organisasjon mot dårlige elementer. Derfor handler cybersikkerhet som et felt mye om å beskytte de gode mot de dårlige.»


For å adressere den pågående suksessen til Hackathon, MR. Gaurav Bhatia, administrerende direktør i RISE sier, “India alene forventes å skape rundt 3,5 millioner ledige stillinger i cybersikkerhetsområdet innen 2025, og den nåværende talentmangelen med ferdigheter som Application Development Security, Cloud Security Risk Management, Threat Intelligence, Data Privacy og Security, står på 43 prosent . Dette er grunnene til at vi organiserte Hackathon for å skape bevissthet om cybersikkerhet som et lukrativt karrierealternativ. Vi er overveldet over responsen vi fikk med over 22 tusen deltakere, noe som gjør GET SET HACK by RISE til et av de største hackathonene i sitt slag i India. Vi takker alle våre partnere som har gjort dette til en stor suksess.»


Svaret på ‘BLI HACK AV RISE‘ hackathon har vært overveldende på alle fronter, på alle nivåer. I tillegg til rekordstor deltakelse og enorm studentrespons, har arrangementet vært i stand til å øke bevisstheten om Cybersecurity som et lukrativt karrierealternativ blant den yngre generasjonen.


I tillegg til de 5 beste rangerne som fikk direkte plasseringsmuligheter; 6-25 rangholdere fikk intervjumuligheter sammen med et 50 % betalt stipend; 26-50 rangeringsvinnere fikk også praksismuligheter sammen med et 50% betalt stipend, mens de neste 51-100 rangholderne ble belønnet med et 35% betalt stipend på kurset.


Om RISE


Grunnlagt i april 2021, er RISEs oppgave å oppmuntre og styrke studenter på tvers av byer, lag og samfunn til å være sosialt og kulturelt bevisste ledere i verden. Oppstarten tilbyr PG-programmer i Business Analytics, Data Science, AIML, Cybersecurity, FinTech, Finance & Accounting og Marketing Research i samarbeid med KPMG i India, Grant Thornton, ThriveDX SaaS og Aeon Research. RISE tilbyr også et kurs i offentlig politikk med Analytics, og en global MBA i samarbeid med SRH Mobile University (Tyskland). Dessuten, og enda viktigere, gir RISE også stipend for ‘Kvinner i Tech‘ og rabatterte kurs for underprivilegerte. Hvert kurs er rimelig og, avgjørende, er kuratert og undervist av bransjeeksperter, og øker dermed sjansene for ansettbarhet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock