Breaking News

Forget Bitcoin, Block’s Ecosystems are the Real Growth Drivers

Det har vært et tøft år for betalingsplattform fintech Block (NYSE: SQ) aksjen da den handles ned (-58 %) i løpet av året. Det gamle ordtaket, “det er bedre å ha hatt og tapt, enn å aldri hatt det i det hele tatt” er det optimistiske investorer må minne seg selv på hver dag. Pandemien var en velsignelse for e-handel og betalingsselskaper som Block, PayPal (NASDAQ: PYPL), Shopify (NASDAQ: SHOP), Ali Baba (NASDAQ: BABA), Amazon (NASDAQ: AMZN)og Apple (NASDAQ: AAPL) etter hvert som forbrukerne migrerte til digital økonomi som inkluderer betalinger og investeringer. Bitcoins dramatiske oppgang på over 64 000 dollar økte fortjenesten for Block som sto for nesten 70 % av de totale inntektene i 2021. Dessverre har den tragiske kollapsen tilbake til 20 000 dollar etterlatt mange bagasjeholdere i kjølvannet til å fjerne fokuset fra de andre segmentene. Sentimentet har tatt et fullstendig dykk som forbrukerens tøyle utgiftene på grunn av stigende inflasjon og bitcoin-priser ser ikke ut til å komme tilbake for mye utover $20 000-nivået. Etter hvert som bakrusen forsvinner og de ekstreme 2021-år-over-år-kompene kommer bak seg, kan investorer revurdere styrken til Blocks økosystemer og deres kumulative multiplikatoreffekt.


MarketBeat.com – MarketBeat

Nettverkseffekt av økosystemer

I kjernen demonstrerer Block vellykket hvordan nettverkseffekten sammen med en one-stop shop-strategi som muliggjør overlappende tjenester som forbinder selgere med forbrukere kan ha en multiplikatoreffekt på inntektene. Ettersom bitcoin-manien har avtatt, kan investorer fokusere tilbake på kjernedriverne i virksomheten. De to viktigste økosystemene er Square betalingsbehandlingsplattform og handelsnettverk og $Cash-appen. Bitcoin-handler gjøres gjennom $Cash-appen. Nøkkelpunktet her er at mens bitcoin-prisene har sunket, har transaksjonsvolumene fra de to økosystemene fortsatt å vokse tosifret.

Legacy Square Ecosystem

Square er den gamle virksomheten som gjør det mulig for mellomstore og små bedrifter ned til en enkelt person å akseptere og behandle kredittkort og digitale betalinger. Virksomheten fortsetter å ekspandere i et langsommere tempo ettersom konkurransen er stor. Square for Restaurants-produktpakken som muliggjør første- og tredjepartsintegrasjoner for selgere. Dets produktserierestauranter gir enhver størrelse restaurant mulighet til å kontrollere ulike aspekter av virksomheten, fra salgssted (POS) til leveringsordrer og teamledelse. Plattformen gjør det enklere for nye Square-bedrifter å importere menyer eller lage automatiserte menyer fra PDF, bilder eller nettsteder. Personlig integrasjon er lagt til for Square-selgere i USA og Australia.

$Cash App Ecosystem

$Cash-appen er den primære vekstdriveren ettersom den fortsetter å legge til funksjoner for forbrukere for å foreta digitale betalinger, aksje- og bitcoininvesteringer og finne tilbud på produkter og tjenester. $Cash-appen er i ferd med å bli det sentrale knutepunktet for sine forbrukere utover betalinger. Det er et oppdagelsesverktøy for å finne produkter, merker, tilbud og virksomheter. I likhet med Acorns, har Cash App også lagt til en Round Ups-funksjon som lar brukere investere reservepengene rundet opp til nærmeste dollar på Cash App Card-kjøp til aksjer eller Bitcoin. Som en one-stop-hub for transaksjoner, er $Cash Apps eneste sanne konkurrent PayPal og Venmo-appen.

Tilbake til det normale

Blocks siste kvartal kan bringe virksomheten tilbake til en normal baseline etter å ha fordøyd pandemiene etter hvert som årlige kompensasjoner blir mer rimelige. Den 4. august 2022 rapporterte Block sitt resultat for andre kvartal 2022 for kvartalet som ble avsluttet juni 2022. Selskapet rapporterte en fortjeneste per aksje (EPS) på 0,18 dollar, som slo konsensusanalytikeres anslag for 0,20 dollar, med 0,02 dollar. Inntektene falt (-5,8 %) år-over-år (YoY) til 4,41 milliarder dollar, som slo anslagene fra konsensusanalytikere på 4,33 milliarder dollar. Økende driftskostnader førte til at justert EBITDA falt til 187 millioner dollar sammenlignet med 360 millioner dollar i samme periode for ett år siden. Mye av driftsutgiftene er knyttet til Afterpay-plattformen. Square genererte 681 millioner dollar i bruttofortjeneste, en økning på 16 % fra år til år, eksklusive 75 millioner dollar bruttofortjeneste fra Afterpay . Afterpay la til $150 millioner i bruttofortjeneste fordelt mellom Square og $Cash App. $Cash App Business GPV økte med 4 % år til år til 4,2 milliarder dollar. Cash App leverte en bruttofortjeneste på 705 millioner dollar, en økning på 29 % år eller 15 % ekskludert etterbetaling. $Cash-appen genererte $116 millioner i transaksjonsbaserte inntekter, opp 5 % takket være økende forretningskontoer og transaksjoner.

Her er hva diagrammene sier

Ved hjelp av riflekartene på en ukentlig og daglig tidsramme gir en presis oversikt over landskapet for SQ-aksjer. Det ukentlige riflediagrammet toppet seg nær $92,29 Fibonacci (fib) nivå. Den ukentlige 5-perioders glidende gjennomsnittsstøtten (MA) begynner å falle til $71,53 sammen med 15-perioders MA på $73,83. Den ukentlige stokastikken stiger fortsatt, men avtar ved 50-båndet. Den ukentlige markedsstruktur lav (MSL) kjøp utløsere på $71,01-utbruddet. De ukentlige øvre Bollinger Bands (BBs) komprimerer til $110,70 med ukentlige nedre BBs til $46,64. Det daglige riflediagrammet har vært nedadgående med en fallende 5-perioders MA-motstand på $68,67 etterfulgt av 15-perioders MA-motstand på $75,30 med 50-perioders MA på $73,24. De daglige lavere BB-ene ligger på $58,06. Den daglige stokastikken fullførte en full svingning ned for å forsøke å sprette det oversolgte 10-båndet. Attraktive tilbaketrekksnivåer ligger på $66,27 fib, $62,88, $59,79 fib, $56,01, $53,31 fib og $48,48 fib-nivå.

Koble sammen økosystemene

Block-sjef Jack Dorsey kommenterte: “Vi fortsetter å gjøre fremskritt, og kobler sammen økosystemene våre. Forbindelsene vi bygger som med Afterpay er det som skiller oss ut og gjør oss så verdifulle for kundene våre. I Cash App har vi så vidt begynt å bringe Afterpays oppdagelsesmuligheter inn i økosystemet vårt. Den største kombinerte muligheten vi ser er i handel. Afterpay vil introdusere oppdagelse og shopping for å bygge videre på elementene som Cash App allerede har skapt rundt handel, som Cash App Pay og Boost. Vi tror at vårt nye design med Cash-appen lar oss skalere nye produkter og øke engasjementet. Vi lanserer en ny Discover-fane til hovednavigasjonen, noe som gjør det enklere for kunder å finne og bruke merker og produkter som kan spare på med Boost og Pay in med rater med etterbetaling.”

Etterbetaling Omnichannel Energizer

Afterpay er buy-now-pay-later (BNPL)-tjeneste som Block integrerer i sine Square- og $Cash-appøkosystemer. Det bringer transaksjonssekvensen full sirkel. Det gir kundene muligheten til å kjøpe varer på forhånd og foreta avbetalingsbetalinger sømløst fra appen eller online. Det har vist seg å styrke salget for selgere og utgifter fra forbrukere. Det er et omnikanalverktøy som lar selgere i nettverket bidra til å øke salget både online og personlig. Afterpay omnikanal-kunder brukte tre ganger mer enn enkeltkanalsforbrukere i 2021. Dette er vekstdriveren ettersom det legger til et nytt lag med gebyrer til selgere og kunder med hvert salg. $Cash App-brukere kan bruke Afterpay til sømløst å kjøpe varer på en praktisk betalingsplan som automatisk kan ta ut penger fra Connect-bankkilden. Afterpay er en energigiver som vil styrke både Square- og $Cash App-økosystemene. En økning i bitcoin-prisene er bare glasur på toppen av kaken med flere lag. I et nøtteskall vokste både Square- og $Cash App-bedriftene med 29 % på årsbasis mens bitcoin falt (-60 %). Aksjen er ned (-58%) for året. Gå tilbake for prisfallet på bitcoin, og du har fortsatt et solid vekstselskap med kjernevirksomheten som vokser med 29 % år-til-år.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock