Breaking News

Could Snap Stock Rebound As Management Restructures?

Snapchat (NYSE: SNAP), fortsetter å møte grunnleggende problemer og har ty til restrukturering av selskapet i løpet av kvartalet ved å kunngjøre permittering av Web3-teamet. Snapchat reduserte antall ansatte førte til at aksjen steg med over 7 % i løpet av markedstiden, da investorene ser frem til at selskapet kommer tilbake på sporet.
Snapchats ledelse har begynt å se på en mer bærekraftig forretningsmodell og uttalte følgende:


MarketBeat.com – MarketBeat

“Som et resultat av selskapets omstrukturering ble det tatt beslutninger om å sette ned Web3-teamet vårt,”

Snapchats administrerende direktør Evan Spiegel uttalte følgende:

“Våre økonomiske resultater for 2. kvartal reflekterer ikke omfanget av ambisjonene våre”. “Vi er ikke fornøyd med resultatene vi leverer.”

Inntektene i det siste kvartalet vokste med bare 13 %, og investorer har tatt en ny titt på den fremtidige levedyktigheten til virksomheten. Ettersom rentene fortsetter å øke, har mange teknologiselskaper som tidligere opplevde aksjekursøkninger på rekordnivåer falt ut av moten. Aksjen er ned over 85 % for året, og ting ser stadig mer forsiktig ut for teknologisektoren generelt.

Snapchats inntekter har stått overfor problemer ettersom annonsører har revurdert investeringene sine generelt. Den annonsebaserte inntektsmodellen har vært under press overalt, og ledelsen i Snapchats streber etter å få orden på ting, ettersom problemer som Snapchats demografi, som ikke har kjøpekraft til å tiltrekke seg storverdiannonsering, påvirker selskapets vekst.

ARPU er fortsatt relativt lav, og lav penetrasjon utenfor USA gir god plass for inntektene til å vokse. Men færre brukere har tatt til Snapchat i markeder som Kina og Europa, hvor en blanding av kultur og lokale alternativer helt klart er hovedvalget. Potensialet til å erobre europeiske og asiatiske markeder er det som holder investorene forpliktet til aksjen, men det gjenstår å se om ledelsen vil gjøre det i disse markedene.
Snaps verdsettelse forblir ganske rimelig med gjeldende pris-til-salg på rundt 3,65 og med en kontantstrøm fra driften på rundt 260 millioner dollar, er det usannsynlig at aksjen vil se en betydelig nedside. Den nåværende reduksjonen i antall ansatte vil sannsynligvis forbedre kontantstrømmen, men økningen vil sannsynligvis ikke være stor nok til å resultere i en permanent løsning. Snap kan være litt oversolgt, og de sosiale mediebedriftene har generelt en tendens til å være sykliske, og noen ganger faller raskt i unåde, som vi har sett med en rekke historiske bedrifter. Og konkurrenter i området har begynt å se brukere sakte bevege seg bort fra plattformen sin, Snaps ledelse vil også revurdere sin egen fremtid. Snapchats underpenetrasjon og klebrighet av brukerne er et positivt tegn for nå.
Snap fortsetter også å forbedre sin forretningsmodell og har utvidet sine inntektskilder, og har innført flere bedriftspartnerskap ettersom det ser ut til å fortsette å gjøre virksomheten mer holdbar. Partnerskapene og innholdsstrategien kommer ikke til å være enkel med tanke på at mange konkurrenter fortsetter å slite med sin egen innholdsvirksomhet, ettersom kostnadene fortsetter å øke, og avkastningen ikke har levd opp til prognosene.

Hva er sannsynlig i de kommende kvartalene?

Analytikere har spådd at veksten kan være tilbake på sporet i de kommende kvartalene, men det er avhengig av om annonseflyten tar seg opp igjen, noe som er usannsynlig, tatt i betraktning at økende antall globale selskaper reduserer annonseutgiftene sine. Selv om veksten kanskje ikke er så lav som den var i forrige kvartal, er det ikke sannsynlig at den kommer tilbake til nivåene tidligere år i noen kvartaler til. Trenden med lavere annonseutgifter vil sannsynligvis forbli et problem en stund, i hvert fall inntil selskaper er mer sikre på de økonomiske utsiktene.

Til slutt er det usannsynlig at rentene vil toppe før arbeidsmarkedene begynner å vise betydelig svakhet eller inflasjonen faller, og i overskuelig fremtid vil Snaps aksje sannsynligvis forbli under press. Teknisk for selskapet peker også på et marked som forblir generelt bearish for nå, selv om put-to-call-forholdet fortsatt er bullish på 0,7. kombinert med en RSI som har vært sakte økende, noe som indikerer at aksjen er litt oversolgt, men at en eventuell bullrally som følge av gjennomsnittlig tilbakegang sannsynligvis ikke vil vare. Men hvis aksjen fortsetter å falle, kan det være en mulighet for langsiktige investorer å gå inn i markedet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.