Charge All Your Apple Devices Wirelessly in One Place

Avsløring: Målet vårt er å presentere produkter og tjenester som vi tror du vil finne interessante og nyttige. Hvis du kjøper dem, kan entreprenør få en liten andel av inntektene fra salget fra våre handelspartnere.

Å overleve i et konkurranseutsatt marked er ikke lett. Det er mange måter å gjøre livet ditt enklere og gi deg selv en fordel som gründer. Men en av de mest grunnleggende er noe du sannsynligvis ikke har tenkt på.


Slå

Hvorfor sjonglerer du lader kabler så mye? Hvorfor bruker du så mange forskjellige ledninger for å lade de forskjellige enhetene dine? Med dette ladestativkan du gi alle enhetene dine et løft mens du holder dem lett tilgjengelig på skrivebordet eller nattbordet, uten alt kabelrotet.

6-i-1 trådløs laderstativ med klokke og alarm er et godt designet verktøy som passer sømløst på trange steder. Det multifunksjonelle ladestativet er vakkert laget med berøringsknapper og trådløs Qi-lading for alle dine Qi-aktiverte enheter. De magnetisk lader kan lade iPhone (eller andre Qi-aktiverte telefoner), AirPods (eller andre Qi-aktiverte ørepropper) og Apple Watch samtidig uten at det trengs noen ledninger. Den har også en USB-port for å lade én kablet enhet også.

Utover lademulighetene har den også en LCD digital klokkeskjerm som tilbyr kalender- og alarminnstillinger som kan kontrolleres med berøringsfølsomme knapper. På den måten kan du sette opp alarmer, administrere kalenderen din og mer rett på skrivebordet. I tillegg lar den elegante, slanke sammenleggbare designen deg enkelt flytte den rundt. Enten du vil ha den på skrivebordet om dagen og nattbordet om natten eller du vil pakke den sammen og ta med deg når du er på forretningsreise, er den allsidig nok til å dekke alle dine behov.

Fjern rotet og begynn å jobbe litt mer effektivt. Akkurat nå er 6-i-1 trådløs laderstativ med klokke og alarm er tilgjengelig for bare $49,99 i en begrenset periode.

Prisene kan endres.

Leave a Comment