Breaking News

Building an Emotionally-Invested Customer Base

Meninger uttrykt av Entreprenør bidragsyterne er deres egne.

Bak anmeldelsen vert og YelpSmåbedriftseksperten, Emily Washcovick, deler en titt på denne ukens episode av podcasten.


mastiff

“Doodle”-raser – renrasede hunder krysset med pudler – tar over landet, med Goldendoodles rangert som den femte mest populære rasen i 2021. Doodlens krøllete pels er ettertraktet for å være mer hypoallergen og avgir mye mindre enn andre raser, og krever ganske regelmessig vedlikehold, som Yelp-anmelder Kayla J. oppdaget da hun hentet hjem sin bedårende doodlevalp i fjor.

En god frisør er avgjørende for enhver doodle-eier, men som en førstegangs-doodle-verge, hadde ikke Kayla en vanlig frisør i tankene. Takket være søk på Instagram og Yelp fant hun Dogue Spa i West Hollywood, California.

“Jeg så på Instagramen deres, og de pleier denne hunden, og i alle stelleøktene hans så han fantastisk ut,” sa Kayla. “De hadde veldig gode anmeldelser. Og jeg leser alltid anmeldelsene. Jeg liker dem bedre når de har bilder slik at jeg kan se på egen hånd. Så jeg prøvde det ut. Jeg tok all informasjonen jeg fikk fra Yelp og kom til min egen konklusjon at vi ville gått for det.”

Sosiale medier er et flott markedsføringsverktøy, spesielt for en virksomhet som Dogue Spa, der bilder og video kan fortelle en autentisk historie om virksomheten, med bevis på kvaliteten på arbeidet utført av eier Josh White og hans stab. Josh har alltid elsket hunder, og stell gjør at han kan kombinere denne kjærligheten og hans kunstneriske side. Tross alt kalte han stellesalongen sin som et skuespill på magasinet Vogue.

“Jeg har pleiet i omtrent 10 år. Jeg er en veldig kreativ fyr, og jeg elsker kunst. Jeg elsker mote. Jeg elsker popkultur. Og jeg ville bare blande det inn i det jeg gjør med hundene mine,” sa Josh. “Og for stell er det definitivt en kunstform. I stedet for at vi maler eller skulpturerer, skulpturerer vi hundehår.”

Den kunsten er utstilt på Dogue Spas Instagram-side, men også på friluftsgulvet i selve stellesalongen. Utformingen av stelleområdet er bra for virksomheten fordi eiere kan se prosessen med stell, men det er også morsomt for hundene selv.

“Vi er trygge på det vi gjør, og ingenting endrer seg hvis noen ser en hund bli stellet. Men det er bra for folk å se hvordan hunden presterer, hvordan de oppfører seg. Spesielt hvis en eier tar med valpen sin og valpen deres er bare vill og beveger seg, og så kommer du flere måneder etter og ser hunden din stå perfekt på bordet. Det er en følelse av prestasjon å se hunden din bli en god stellhund.”

Josh og hans stab tar seg tid til å utdanne sine kunder, både firbeinte og tobeinte, om hvordan man kan være en god kunde og hundeeier. Hundene er opplært til å holde seg i ro for stell med godbiter og hengivenhet, og kundene får opplæring i vedlikeholdet som kreves mellom avtaler, noe Kayla satte pris på som ny doodle-eier.

“[Josh] satte seg ned med meg. Han spurte meg hvordan stellet vårt var hjemme – hva var mine ønsker, kanskje lengden jeg gikk for – men gjentok også at hvis jeg vil at håret til hunden min skal være lengre, siden han er en doodle, er det mer høyt vedlikehold, og han må komme hver fjerde til sjette uke og bade hjemme. Så de sørger virkelig for å se om du gjør den delen,” sa Kayla.

Den personlige oppmerksomheten og utdanningen gjør ting lettere for hunden, eieren og for teamet av frisører på Dogue Spa, som er et strategisk grep Josh gjør målrettet.

“Det hjelper oss mye og vil hjelpe dem i det lange løp, og for at hunden skal få en flott opplevelse å komme til stellet. Så vi liker bare å utdanne dem og sørge for at det er gøy for oss begge. Det er en laginnsats. Det er vår jobb å klippe og stelle hunden din, men det er også eierens jobb å holde det oppe hjemme. Og du respekterer det hele gjensidig,” sa han.

Å respektere kunder og klienter kan føre til god muntlig markedsføring og henvisninger, samt gode Yelp-anmeldelser. De dårlige anmeldelsene vil skje, men Josh liker å håndtere dem med mer utdanning og bevissthet i stedet for å bli defensiv.

“Det er aldri noe sånt som “Denne personen rotet til en hårklipp; jeg ville ikke ha dette” eller “Hunden min ble skadet.” Det er kanskje noe sånt som: ‘Jeg ville ha en hel bamseklipp, og de barberte hunden min.’ Men det er også: “Hunden din var veldig matt. Det er ingenting vi kunne ha gjort. Vi forklarte alt for deg. Du er bare ikke fornøyd,” sa han. “Og det er fortsatt der vi har lyst til å utdanne eieren. Men det er ikke alle som ønsker å høre det. Vi prøver vårt beste for å forklare og utdanne, men vi kan ikke gjøre hver enkelt person glad. Vi prøver bare vårt beste.”

De fleste små bedrifter kan se økt suksess med noen leksjoner fra Josh og teamet på Dogue Spa:

  • Synlighet på sosiale medier er alltid viktig. Med en virksomhet fokusert på utseende og et sluttprodukt, er det avgjørende at Josh viser arbeidet sitt på Instagram og andre plattformer slik at potensielle kunder kan forutse sine egne resultater.
  • Synlighet kan strekke seg utover sosiale medier og inn i den fysiske forretningsfronten. Josh har en åpen planløsning slik at kundene kan se hvordan hundene håndteres samtidig som kreativiteten vises.
  • Sett personligheten din inn i virksomheten din for å skille deg ut fra konkurrentene. I tillegg til standard brudgom, jobber Josh og teamet hans som kunstnere og skaper unike hunde brudgom for kundene sine.
  • Å utdanne kunder kan gjøre jobben din enklere og skape god buzz. Ved å skape et team mellom groomerne og eierne, skaper Josh også bedre kunder og bedre markedsføring.

Lytt til episoden nedenfor for å høre direkte fra Josh og Kayla, og Abonner på Bak anmeldelsen for mer fra nye bedriftseiere og anmeldere hver torsdag.

Tilgjengelig på: Spotify, Apple-podcaster, Google Podcaster, Stitcherog Soundcloud

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock