Breaking News

Bob Iger Says Disney Was Set to Buy Twitter in 2016

Elon Musksitt opprinnelige bud om å kjøpe Twitter og gjøre det til et privateid selskap skapte bølger blant Twitter-ansatte og det meste av publikum.


Jerod Harris/Getty Images for Vox Media

Jerod Harris/Getty Images for Vox Media

Selv om Musk hevder at han prøver det tilbake fra budet på 44 milliarder dollar Fordi Twitter-ledere ikke vil gi ham et nøyaktig svar på hvor mange bot- og spamkontoer som er på plattformen, ser det ut til at Musk ikke var det første store navnet som var interessert – eller bekymret for roboter, for den saks skyld.

Tidligere Disney administrerende direktør Bob Iger snakket denne uken på Code Conference i Los Angeles hvor han avslørte at Disney en gang hadde sett et kjøp av Twitter i 2016, lenge før Musk slo inn.

Iger forklarte at Disney på det tidspunktet ønsket å gå inn i strømmevirksomheten (selskapet driver nå strømmeplattformen Disney+) og så på Twitter som en “global distribusjonsplattform”, ikke bare en sosial medieplattform.

Men Iger hadde en endring i hjertet da Disney-Twitter var “akkurat ferdig” og “virkelig klar til å utføre.”

“Jeg ville komme med så mange andre utfordringer og kompleksiteter at jeg som leder av en stor global merkevare ikke var forberedt på å ta på meg en stor distraksjon og måtte håndtere omstendigheter som ikke engang var i nærheten av noe vi hadde møtt før, ” sa han ærlig.

Iger hentydet deretter til Musks store grep med selskapet og innrømmet at roboter og spamkontoer var bekymringsfulle – og var utbredt på Twitter selv på den tiden.

“Vi så veldig nøye på alle Twitter-brukerne – jeg antar at de kalles brukere? – og vi estimerte på det tidspunktet med litt av Twitters hjelp at en betydelig del – ikke et flertall – ikke var ekte,” sa Iger. “Jeg husker ikke tallet, men vi reduserte verdien kraftig. Men det var innebygd i økonomien vår. Faktisk var avtalen vi hadde ganske billig.”

Iger siterte også Twitters «potensiale til å gjøre like mye skade som godt» som en grunn til å ikke gå gjennom avtalen, noe som ville ha skadet Disney-merket i hans øyne og noe han så på som «uansvarlig».

Musk fanget naturligvis vind Vox‘s rapporterte om Igers samtale og tweetet et svar.

Musk er for tiden midt i en pågående juridisk kamp med Twitter om hvorvidt han lovlig har lov til å trekke seg fra budet sitt om å kjøpe.

De to skal møte i rettssak neste måned.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock