Breaking News

Block Out Internet Distractions and Stay Focused with Control D

Avsløring: Målet vårt er å presentere produkter og tjenester som vi tror du vil finne interessante og nyttige. Hvis du kjøper dem, kan entreprenør få en liten andel av inntektene fra salget fra våre handelspartnere.

Det er ingen hemmelighet at gründere ofte sliter med distraksjoner. Det er en forbannelse for folk som jobber for seg selv fordi tid, bokstavelig talt, er penger når du er den som leder arbeidet. Med så mange ting på nettet som distraherer deg, trenger du noe som hjelper deg med å blokkere støyen og fokusere på oppgaven. Jada, et par støydempende hodetelefoner kan hjelpe litt, men de kan ikke dempe internett. Kontroll D kan.


StackCommerce

Kontroll D er en one-touch produktivitetsløsning som hjelper deg med å navigere i den digitale verden uten å konstant bli styrt unna av distraksjoner. Det er et enkelt verktøy som hjelper deg med å ta tilbake kontrollen over det digitale livet ditt og øke ytelsen i hverdagen. Med forbedret sikkerhet og ytelse kan du surfe raskere ved å blokkere annonser og dempe det konstante bombardementet av distraksjoner.

Control D lar deg lage og håndheve en produktivitetsplan for både deg og resten av brukerne i hjemmet ditt. Den gir deg verktøy for å hjelpe barna å holde fokus på leksene sine og unngå farlige nettsteder, og lar deg sette opp kontroller på opptil ti enheter. Hver enhet tilbyr forskjellige regler, slik at du kan lage unike nettleserprofiler for alle enhetene i familien din under én enkelt konto, slik at du ikke er bundet av barnas regler.

Med dette spesiell plan, får du ubegrenset bruk, 15 native filtre, tilgang til en rekke tredjeparts blokkeringslister, 10 000 egendefinerte regler og muligheten til å blokkere mer enn 300 tjenester. Det er tilpasning som er vanskelig å få tak i fra konkurrenter, uansett hvor du ser.

Finn ut hvorfor Control D har fått en perfekt 5-stjerners rangering fra Product Hunt. I en begrenset periode kan du få et femårs abonnement til Control D for 66 prosent rabatt på $120 til bare $39,99.

Prisene kan endres.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock