Breaking News

Binance Signs MoU with the City of Busan to Promote Blockchain Industry Development

Meninger uttrykt av Entreprenør bidragsyterne er deres egne.

Binance kunngjorde fredag ​​signeringen av et Memorandum of Understanding (MoU) med byen Busan i Sør-Korea. Som en del av avtalen vil byen Busan motta teknologisk og infrastrukturstøtte fra Binance for utvikling av byens blokkjedeøkosystem og promotering av Busan Digital Asset Exchange. Samarbeidet mellom de to partene vil også omfatte deling av ordrebok.


Selskap

“Vi er glade for å jobbe med byen Busan for å bringe konkrete blokkjederelaterte utviklinger som gagner og støtter byens innovasjonsarbeid. Gjennom vår bransjeledende posisjon og teknologiske ekspertise, kombinert med byen Busan sin sterke støtte til blokkjedeindustrien , håper vi å bidra til å øke kryptoadopsjonen i byen og utover. Vi ser frem til vårt nære samarbeid med byen for å støtte etableringen av digitale aktivautvekslinger og ulike blokkjedeindustrier,” sa Changpeng Zhao, administrerende direktør og grunnlegger av Binance.

“Med denne avtalen er vi ett skritt nærmere å etablere Busan Digital Asset Exchange som en global integrert plattform for digitale eiendeler. Ved å gjøre Busan til en blokkjede-spesialisert by som tiltrekker seg verdensomspennende oppmerksomhet, vil vi øke en ny vekstmotor for den lokale økonomi og gjør den til et globalt digitalt finansknutepunkt,” sa Heong-Joon Park, borgermester i Busan.

Binance planlegger å utvikle og fremme Busan Citys blokkjede-sektor ved å bruke Busans blokkjederegulerende sone for å fremme blokkjedeinitiativer og virksomheter, støtte blockchain-relatert forskning og investeringer i byen, tilby spesialisert blokkjedeutdanning og nettressurser fra Binance Academy, fremme initiativer som fremme sosial velvære gjennom Binance veldedighet og hjelpe til med organiseringen av Blockchain Week i Busan i 2022. Binance la til at det vil etablere en tilstedeværelse i Busan innen slutten av året, noe som forventes å tjene som en drivkraft for by til å bli en av Øst-Asias mest levende digitale knutepunkter.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock