Breaking News

Beta Testers: Criticize Tesla on Twitter at Your Own Risk

blir ofte irritert på Twitter, og klapper vanligvis tilbake på negative kommentarer eller nektere med memer eller sarkastiske riff.


Bloomberg | Getty bilder

Men når det gjelder å fornærme og arbeidet han har gjort på sin elskede Tesla han vil ikke finne noe morsomt med det.

En ulykkelig Tesla-eier, James Locke, tok til Twitter for å beklage hvordan betaversjonen av Teslas etterlengtede Full Self Driving-programvare (FSD) var upålitelig og fortsatt hadde «mye arbeid å gå».

Locke fortsatte med å si i oppfølgende tweets at programvaren hadde problemer med å komme inn i høyresvinger og kalte de siste prisøkningene på programvaren “for tidlig” gitt problemene han observerte.

Musk klappet tilbake da han leste Lockes mindre enn strålende anmeldelse av programvaren og forklarte at den var i “begrenset utgivelse av en grunn” før han irettesatte ham offentlig.

“Vennligst ikke be om å bli inkludert i tidlige beta-utgivelser og så klag,” sa Musk rett ut.

Men det stoppet ikke der. En annen av Musks følgere spurte ham om han hadde snudd på Locke fordi han ikke setter pris på Musks harde arbeid og oppfordret ham til å be om unnskyldning, men Musk hadde det ikke.

“Nei. La meg gjøre noe klart: James kontaktet meg direkte for å bli inkludert i *tidlig* beta, som bare er ~1000 biler, for det meste ansatte,” Musk oppgitt. “Tidlig beta har eksplisitt problemer, ellers vil den bli rullet ut bredt, så det er feil å offentlig kritisere noe han hadde bedt om.”

Han doblet ned på en annen tweet kort tid etter.

“Kritikk, offentlig eller privat, er velkommen etter at vi har gått til bred beta,” han skrev. “Tidlig beta har mange kjente problemer. Grunnen til at vi slipper den til et begrenset antall biler er for å oppdage ukjente problemer.”

Tidligere denne uken, Musk annonsert at Teslas FSD-programvare ville øke i pris, opp til $15.000 (opp fra $12.000) i nordamerikanske markeder.

Prisøkningene vil tre i kraft for enhver bestilling gjort etter 5. september, mens den opprinnelige prisen vil bli innfridd for bestillinger gjort før 5., men vil bli nedprioritert, og dermed levert på et senere tidspunkt.

Det er anslått at rundt 100 0000 sjåfører for øyeblikket er registrert i FSD 10.9 beta-teknologien.

Teslas 3-til-1 aksjesplitt trådte også i kraft denne uken, med aksjonærer som mottok ytterligere to aksjeutbytte for hver aksje de allerede eier, andre gang i historien at elbilselskapet har gjort dette.

Fra sent torsdag morgen, Tesla var opp 24 % i løpet av ett år.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock