Bentley Motors Debuts Residences With In-Unit Pool, Car Elevator

Kommer ut av en pandemi som rystet verden og satte praktisk talt alle i en tilstand av lockdown og isolasjon, hjemmefasiliteter har aldri vært så ønskelig.

Da Covid rammet USA i mars 2020, de som betalte topp dollar for luksusbygg og ønskelige lokasjoner ble plutselig igjen med det de hadde i enheten og på stedet, noe som fikk den velstående kjøperen til å revurdere hvilke fasiliteter som virkelig var viktige for dem.

De Bentley Residencessom er satt til å være ferdigstilt innen 2026, har som mål å gi dem alt de leter etter.

I slekt: Administrerende direktør og styreleder Adrian Hallmark vil at Bentley Motors skal være den mest bærekraftige luksusbilprodusenten i verden. Han er på god vei.

Luksusbilmerket kunngjorde sitt partnerskap med Gil Dezer og Dezer Development i 2021, og beskriver boliger som vil spenne over 61 etasjer i ettertraktede Sunny Isles Beach, Florida, noe som gjør bygningen til det høyeste boligtårnet på enhver amerikansk strand.

Bentley Motors

Dezer, en fremtredende utvikler og entreprenør i luksusområdet i Miami, gjorde bølger i bransjen for å utvikle det berømte 60-etasjers Porsche Design Tower, og han lover at Bentley-prosjektet vil bli enda mer ikonisk.

Bentley Residences, som er innredet av Bentley Home og designet av Sieger Suarez Architects, representerer utviklingen av det over 100 år gamle bilmerket og vil variere i størrelse fra 5500 til 6000 kvadratmeter, ikke inkludert penthouse-enheten, som er rundt 29 000 kvadratmeter og har en garasje med 11 biler. Prisene forventes å starte på 4,2 millioner dollar per enhet og varierer nord for 50 millioner dollar for toppleiligheten.

Bentley Motors

“Du vil se Bentley-designsignaler i alle rom,” sier Brett Boydell, leder for interiørdesign hos Bentley.

Boydell inkorporerte Bentley-merket i utformingen av bygningen uten å trykke logoen på alt som du kan forvente av andre merke-til-merke-samarbeid. Designdetaljer inkluderer vegger foret med Bentley-valnøttre, skinnrør og diamantformede glasspaneler og gulv.

Bentley Motors

“For meg var det viktig at folk ser tydelig at dette er en diamantformet bygning,” sier Gil Dezer om byggets unike arkitektoniske design. “Miami har alltid vært det markedet som endrer spillet for resten av USA. Hvert sted i USA er firkantede bygninger, men vi får leke med former.”

I slekt: Bærekraft i bredere forstand: Hvordan mangfoldsinitiativer setter Bentley Motors opp for lang levetid i luksussektoren

I gjengivelser ser kjernen av bygningen ut til å være innhyllet i to diamantglassvinger, ment å påkalle både bilmerkets logo og diamantformene som brukes i signaturgrillene.

“Dette var en stor utviklingsprosess for å kunne finne dette glasset, som også har høye termiske egenskaper i tillegg til denne typen semi-speiling,” sier Boydell. “Det fulgte med en veldig stor prislapp for å kunne legge til det laget av dette ytre dekselet og disse diamantene.”

Bentley Motors

Hver enhet vil inneholde sitt eget basseng, en massiv balkong (med dekket sitteplasser i tilfelle regn eller dårlig vær), en utendørs dusj og mer.

Når det gjelder fellesfasiliteter, hvis du sier det, har bygningen sannsynligvis det.

Høydepunkter inkluderer et spa- og velværesenter, innendørs og utendørs treningsstudio med havutsikt, kjæledyrspa, 14-personers kino som kan leies for privat bruk, full bar og restaurant, spillerom med VR-teknologi (inkludert golf og kjøresimulatorer), sigarsalong og privat Bentley Beach Club.

Men kanskje den mest innovative fasiliteten av alle vil være den frekke kalte Dezevator, en automatisert bilheis som tar beboerne direkte til en privat parkeringsplass i enheten deres uten å måtte samhandle med noen underveis, noe Dezer sier har vært et viktig poeng. av strid for velstående innbyggere i luksuriøse leilighetsbygg.

Bentley Motors

“Alle hater å sette seg i bilen med svette betjenter som løper rundt, skifter radio, flytter setet og finner nye riper,” forklarer Dezer. “Du bør få bilen tilbake slik du ga den.”

Å kjøre Dezervator er en kompleks operasjon, men opplevelsen for beboerne er ment å være sømløs.

Bentley Motors

Når beboerne kommer hjem, vil et RFID-klistremerke inne i hver av bilene deres automatisk tilkalle en robotheis. Et belysningssystem leder deretter sjåføren til riktig heis, som automatisk vil levere bilen (og sjåføren) til enheten deres uten å måtte trykke på en knapp eller gå ut av kjøretøyet.

I slekt: Jeg kjørte en Bentley på 2 millioner dollar som er en av bare 12 i verden og levde for å fortelle historien

Sjåføren parkerer deretter bilen på et sted rett utenfor stuen, som er foret med glasspaneler slik at kjøretøyet er synlig fra innsiden av enheten. Tenk på det som et stort steg opp fra heiser som leverer beboerne direkte til sin enhet i luksuriøse høyhus. Hver leilighet vil ha minst tre parkeringsplasser.

Dezer sier at den største bilen Dezervator kan holde er en Suburban XL, og den tyngste er Rolls-Royce Phantom, som veier nesten 6000 pund.

Bentley Motors

Boligmarkedet over hele USA har avkjølt seg ettersom Fed hever renten for å bekjempe stigende inflasjon. En fersk studie av RealtyHop viste at Miami for tiden er det dyreste boligmarkedet i USA, med data som indikerer at gjennomsnittsfamilien måtte sette av hele 87,39 % av årsinntekten for å ha råd til et hjem.

Men det bekymrer ikke Dezer, som allerede har solgt mer enn 50 enheter i tårnet og forklarer at målkunden forstår at dette er “langsiktige prosjekter”, ikke de som ønsker å flytte umiddelbart.

“Vi selger for fremtiden,” sier han. “Vi selger til folk som legger planer. Vi må overleve at markeder går opp og ned, for å prøve å sette det i tide. [trying to] ta en fallende kniv.”

For som Dezer vet, uavhengig av tilstanden til boligmarkedet til enhver tid, kommer ikke luksuskjøperen noen steder snart, spesielt ettersom utviklere fortsetter å forbedre spillet sitt.

“Folk kommer og ser hva vi har utviklet leiligheten til, og hvordan en revolusjonert leilighet ser ut,” sier Dezer. “Hvis du er en leilighetsperson og du kommer for å se dette – kan du aldri gå hjem.”

Bentley Motors

Leave a Comment