Become a Better Dog Owner with This Doggy DNA Test

Avsløring: Målet vårt er å presentere produkter og tjenester som vi tror du vil finne interessante og nyttige. Hvis du kjøper dem, kan entreprenør få en liten andel av inntektene fra salget fra våre handelspartnere.

Å ta med hunden din til kontoret kan være flott for å holde humøret godt og for å vedlikeholde ansattes lykke. Men du må også finne en balanse mellom klapping hunder og holde seg produktiv. Det betyr å finne måter å holde valpen opptatt mens du og kollegene dine får ting gjort.


Hundens DNA

Jada, du kan holde hunden din opptatt med en leketøy, men ikke alle hunder er motivert av de samme belønningene. Hvis du vil sette hunden din opp for å lykkes, må du forstå dem på et molekylært nivå. Og det er her DNA My Dog Breed Identification Test kommer inn i bildet.

Dette DNA-kinnpinnesettet ble en vinner ved 2020 GHP Biotechnology Awards for å være ledende innen etisk genetisk testing hos hunder. Det er enkelt å utføre og helt smertefritt for hunden din, sier selskapet. Alt du trenger å gjøre er å vaske hundens kinn, sende inn DNA-prøven, og om to uker vil du ha en detaljert rapport som bryter ned hundens DNA-sammensetning, raseblanding, personlighetstrekk, disposisjon for sykdom og flere viktige fakta for å hjelpe deg å ta bedre vare på hunden din.

Resultatene du får i posten vil ha et tilpasset fotosertifikat av rasene som finnes i din hundens genetiske rasesammensetning, sammen med prosentvis nedbryting av rasenivåene som finnes i hundens unike DNA. Hvis du har en mutt, vil du ikke lure lenger. I tillegg vil du få en rapport om dominerende raser, personlighetstrekk og helsemessige bekymringer for å informere om dine beslutninger innen trening, fôring og mye mer.

Bruker Ian Brock skriver: “For en god idé – lærte så mye om redningen vår. Trodde hun var et laboratorium. Hun er en Boxer/Golden Retriever-blanding pluss to andre raser. Hvordan kan du slå det?”

Bli en bedre venn med hunden din. Akkurat nå kan du få DNA Min hunderaseidentifikasjonstest for 24 prosent avslag på $79 til bare $59,99.

Prisene kan endres.

Leave a Comment