Breaking News

3 Best Apps to Start a New Hobby This Labor Day

Avsløring: Målet vårt er å presentere produkter og tjenester som vi tror du vil finne interessante og nyttige. Hvis du kjøper dem, kan entreprenør få en liten andel av inntektene fra salget fra våre handelspartnere.

Alle trenger å finne en måte å slappe av på fra tid til annen. For mange mennesker kommer det fra deres hobbyer. Hvis du ønsker å starte en ny hobby, er det en flott tid å gjøre det nå, for vi har en rekke morsomme, motiverende apper og programvare som er til salgs for Arbeidernes dag.


NatureID

Dessuten sparer du mer når du handler mer. Under kampanjen Your Bundle, Your Way, når du pakker to produkter og bruker koden YOURWAY20, sparer du 20 prosent på alt. Sett sammen tre produkter, bruk koden YOURWAY30, og du sparer 30 prosent på alt. Bare sørg for å bruke mer enn $49.

Sjekk ut noen av våre favoritter til starte en hobby i dag.

1. NatureID Plant Identification Premium Plan: Livstidsabonnement

Å utvikle en grønn tommel er mye enklere med NatureID. Denne appen har fått 4,6/5 stjerner i App Store på mer enn åtte millioner nedlastinger. Ikke bare gjenkjenner den mer enn 14 000 planter, slik at du kan ta et bilde og identifisere dem umiddelbart, men den tilbyr også en plantepleieguide, en plantedoktorfunksjon, en plantejournal og et planteleksikon for å hjelpe deg å bli gartneren du aldri visste du kunne være.

NatureID Plant Identification Premium Plan for 66 prosent avslag på $59 til bare $19,99.

2. Tykr Stock Screener: Pro Plan Lifetime Subscription

Hva med en hobby som gir deg penger? Tykr er en innovativ aksjescreeningsapp som tar sikte på å redusere risikoen forbundet med å investere i aksjemarked. Denne kraftige programvaren bruker en rekke algoritmer for å analysere mer enn 30 000 amerikanske og internasjonale aksjer, og gir deg sanntidsinformasjon om hver aksje for å informere dine beslutninger om å kjøpe, selge eller vente. Det er som å ha en proff investor som jobber for deg på heltid.

Tykr Stock Screener for 86 prosent avslag på $900 til bare $119.

3. OnlineCourseHost: Livstidsabonnement

Har du kunnskap å dele med verden? Spre deretter vingene og bli en nettlærer! OnlineCourseHost er en rimelig, brukervennlig nettkursplattform som lar deg lage og selge nettkursene dine på din egen nettside, og eliminere mellommannen. Den er spesielt utviklet for kursskapere som aldri har gjort dette før, og lar deg fylle ut et enkelt skjema for å få en salgsside i gang for kursene dine på få minutter. I tillegg kommer den med verktøyene du trenger for å bygge og promotere nettkursene dine for å hjelpe til med å gjøre en sidepress til en potensiell fulltidsjobb.

OnlineCourseHost for 94 prosent avslag på $3720 til bare $199,99.

Prisene kan endres.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.