Breaking News

10 Traits You Need to Make It as a Startup Employee

Meninger uttrykt av Entreprenør bidragsyterne er deres egne.

Du vet før du godtar en oppstartsjobb, det kommer til å ta grus. Høy vekst, fartsfylt oppstart er dynamiske og utfordrende. Med andre ord, noen som knuste det på deres 50 000 ansatte, børsnoterte organisasjon kan føle seg under vann i et serie B-selskap (og omvendt). Så, hva ser du etter i en oppstartskandidat? Hvilke egenskaper pleier du så din ansatte kan vokse og blomstre?


Maskot | Getty bilder

Hvis du er ny i den ville verdenen av startups, er jeg her for å være din guide. Jeg har fullført tusenvis av timer med atferdsforskning og jobbet med alle typer oppstart under solen. Gjennom årene har jeg satt sammen et sett med 10 kritiske egenskaper som ansatte bør ha, utvikle og pleie. Vet du hva som skal til for å lykkes? Finn ut nå.

I slekt: 4 essensielle ferdigheter som trengs for å trives som oppstartsmedarbeider

Egenskaper du trenger for å trives i et hektisk miljø

Startups lages fra bunnen av. Det betyr at når du aksepterer en jobb, aksepterer du også usikkerhet, flyt og vanlige omdreininger. For å lykkes denne typen miljømå ansatte øke høyt på følgende områder:

  1. Tvetydighetstoleranse: Gir uttrykket “gråsone” deg stress eller energi? Det er viktig det er ikke bare komfortable med tvetydige situasjoner, men ser dem som ønskelige, interessante og en sjanse til å løse komplekse eller nye problemer.

  2. Fleksibilitet: Å være fleksibel er avgjørende for oppstartsmedarbeidere. De vil bli bedt om å svinge ofte, og de må gjøre det uten sinne og harme. De må også være komfortable med å eie flere oppgaver eller arbeidsfelt – noen av dem kan være utenfor deres rolle.

  3. Åpenhet for læring: Hver oppstart er et laboratorium for læring. Ansatte bør forsøke å utfordre be om tilbakemelding, få andre synspunkter og delta i diskusjoner som vil bidra til å forbedre teamet.

Egenskaper du trenger for å fungere godt sammen med andre

Ensomme ulver klarer seg ikke i startups. En ansatts holdning til tverrfunksjonelt samarbeid vil gjøre eller ødelegge deres suksess. Her er egenskapene oppstartsansatte bør ha hvis de skal oppnå mellommenneskelige seire:

  1. Emosjonell intelligens: I et miljø som stadig skifter, må du lese et rom raskt og justere tilnærmingen din i sanntid. Du bør også være i stand til å regulere følelsene dine. Startups kan være stressende, og du bør ikke la negativ energi påvirke kollegene dine.

  2. Konflikthåndtering: Gjenkjenne når det er et problem, og iverksett tiltak for å løse det. Startups har notorisk kort tid, så hvis du kan håndtere problemer direkte, løse dem og gå videre, vil du bevise verdien din – raskt.

  3. Teamstøtte: Uavhengig av rangering og tittel, bør du anerkjenne og sette pris på innsatsen til lagkameratene dine. Vær offentlig vokal når folk gjør en god jobb. Dette vil hjelpe alle med å holde motivasjonen oppe, selv i de mest utfordrende strekningene.

  4. Kunnskapsdeling: er viktig i enhver jobb, men spesielt ved startups. Del bransjekunnskap, kontekst og ressurser med andre slik at alle – og alt – kan bevege seg raskt.

Egenskaper du trenger for å gjøre ditt beste arbeid

Prioriteringer kan endres på en krone, og oppstartsansatte må akseptere konstante skift og konkurrerende krav. Hvis tydelige rekkverk og prosesser er et krav for deg, må du kanskje se andre steder. Men hvis du har følgende egenskaper, har du sannsynligvis det som trengs for å gjøre det ved en oppstart:

  1. Personlig initiativ: En oppgaveliste levert på et sølvfat og til rett tid? Dette er rett og slett ikke mulig ved oppstart. Du må være en selvstarter, oppdage muligheter, legge planer, utvikle mål og bringe nye ideer ut i livet – uten å bli bedt om det.

  2. Pålitelighet: Gjør det du sier du vil, og hold det du lover. Vær ærlig og realistisk om hva du kan få gjort. Omdømme bygges raskt (merker du en trend?), og folk som er pålitelige, standhaftige og pålitelige vil lettere finne fotfeste.

  3. Grus: Grit = lidenskap + utholdenhet. Det er evnen til å overvinne tilbakeslag, jobbe hardt og fullføre ting. Oppstartsreisen din vil være full av spenning og spenning. Har du utholdenhet til å holde kursen selv når ting blir tøft?

I slekt: Hva er Grit, og hvorfor betyr det noe når du ansetter for oppstarten din?

Akkurat som selve oppstarten, må ansatte være klare til å gå inn i ringen vel vitende om at det er risiko. Disse fartsfylte jobbene er ikke for alle, men hvis du identifiserer deg sterkt med de ti egenskapene, ta det som et tegn. Du kan være klar til å bli med i en satsning som vil sette stor pris på det du bringer til bordet. Og hva får du igjen? Et sted å vokse raskt, lære kontinuerlig og bidra på måter du aldri trodde var mulig.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock